maandag 2 januari 2012

Scooby

22 December....daar staan we dan op schiphol in volle verwachting van ons hondje scooby.....heerlijk zo voor de kerst wie had dat gedacht dat het zo snel zou gaan!
Bij het zien van scooby (ong. vijf maanden oud) in zijn reistas smolt ik helemaal weg van hem want wat was het een schatje het kopje van hem stak er net bovenuit en wat was hij duf van die lange reis.
Hij had mee mogen reizen als handbagage met een  echtpaar in het vliegtuig met de reistas voor hun voeten zo werd hij ook nog een beetje vertroeteld onderweg en ben dat echtpaar  erg dankbaar voor dat ze dit toch maar hebben gedaan want ze hadden zelfs nog de verantwoording over nog drie andere hondjes waar ze netjes op stonden te passen toen wij aan kwamen lopen.
In de auto mee naar huis heeft scooby alleen maar geslapen met het koppie op zijn nieuwe baasje en thuis gekomen ontmoette hij ons andere hondje en ze accepteerde elkaar prima, het was natuurlijk wel even de kat uit de boom kijken maar al snel speelden ze met elkaar en lagen s avonds al gemoedelijk samen in een mand. Ze zijn nu niet meer van elkaar weg te denken ze rennen en vliegen hier door het huis tuin en met een wandeling is het helemaal een feestje!!! Ballen en kluifjes vliegen hier door de kamer er is leven in de brouwerij met scooby!!!!!!!!!!
We gaan er nu aan werken dat scooby zinnelijk word want het is was een bange periode met al dat vuurwerk ook en ging er wel eens wat mis...maar hij doet al steeds meer en meer buiten zijn behoefte dus ik denk heus wel dat dit goed komt en anders nog maar even een emmertje sop klaar laten staan we hebben geduld!!!!
Terwijl ik dit stukje voor hem aan het schrijven ben ligt hij hier heerlijk te snurken naast me op de bank zodat hij zo weer uitgerust is om weer flink te gaan ravotten met zijn grote zus.
We zouden hem niet meer willen missen!!!!!!!!!!
Scooby is en word gelukkig en wenst A.C.E. en allen die zo goed voor hem hebben gezorgd een heel gelukkig 2012 en hoopt dat er vele hondjes ook zo n fijn plekje mogen krijgen zoals hij zelf nu heeft in het nieuwe jaar!!!!!!!!!!! knuff van scooby
 



 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten