zaterdag 24 december 2011

Solex ( Soledad ) ruim een jaar haar bazinnetje

Het gaat heel goed met Solex. Hij heeft hier de tijd van zijn (haar) leven!
Ze jaagt buiten achter de konijnen en mollen aan en laat ze vaak niet levend achter. Vinden wij wel fijn, want het spul groeit anders te snel hier in het buitengebied.
Ze blijft goed bij huis en dat is wel fijn met zo veel wegen rondom ons huis. Ze vindt het heerlijk om buiten hard te hollen wanneer de kinderen buiten fietsen.
 
Hier zit ze op schoot bij oma, waar ze ook heel gek mee is.
 

Onze golden retriever is overgeplaatst naar een ander gezin. Hij had een vergroeide rug en mocht niet meer op gladde vloeren lopen. Helaas hebben wij alleen maar harde vloeren en op advies van de dierenarts hebben we hem via de golden retriever club kunnen overplaatsen naar een ander gezin. Het gaat daar heel goed met hem. (Dit alles met veel pijn in ons hart en na 1,5 jaar wikken en wegen, hebben we er naar toe kunnen groeien)
 
Voor de kinderen is Solex heeeel lief! En ze verdedigd (blaffen) 'haar' kindertjes altijd goed wanneer er vreemdelingen zijn.
Onze jongste van 1,5 voert Solex met de hand. Zo mooi om te zien!
 
Sinds kort hebben we ook een kitten en samen hebben ze het heel gezellig en liggen na het spelen in de mand te slapen. In het begin hadden we wel even onze bedenkingen hoe het zou gaan samen met de kat, maar de kat weet zich goed te verdedigen als Solex iets te wild word.
Ze hebben samen een hele goede balans gevonden.
 
In januari hopen we Solex te steriliseren. Niet dat hier veel honden in de buurt komen (onze eerste buren wonen een kilometer verder) maar wij zeggen altijd voorkomen is beter dan genezen en jonge hondjes hebben we toch liever niet.
 
Kortom Solex is hier helemaal op zijn plek. We genieten elke dag van haar en we zouden het zo weer overdoen!
 
Hieronder nog een foto van een jaar geleden, samen op een deken met onze jongste Solex met een lekker varkensoor.
Groetjes Annelies Wijnands

 
 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten