maandag 14 november 2011

Hoezo verwende Zasha ??

Goedemorgen, ik las het verhaal uit het dagboek van Fabiennne en toen wilde ik jullie even wat vertellen over Zasha. Omdat ik meerdere honden heb liggen de honden s nachts en als ik even weg moet in de benchen. Lekker met kleed en hoes om de bench. Net een huisje, lekker warm en knus. Nou hoorde ik de laatste nachten steeds een hondje piepen en af en toe een blafje. Ik dacht Alois en Zasha reageert erop. Want Alois is nogal onstuimig als hij iets wil aangeven.
 
Toch maar even gewaakt, zeker weten wie het deed. Tot mijn verbazing eigenlijk, want Zasha is bijna niet aanwezig, zo rustig als ze is, deed Zasha het. Meestal probeer ik het of het lukt met ander hondje erbij, maar Zasha is een 'loner' , wil niemand in haar bench. Sterker nog ook al ligt ze niet in haar bench, wil ze nog niet dat er een ander hondje in gaat. Dus even nadenken, wat ze vertellen wou. Ja dat Spaans is af en toe nog lastig????? Haha. Nou ligt ze overdags eigenlijk altijd in een mandje.  Dus een lekker stoffen mand in de bench gezet. Nu komt ze overdags zelfs haar bench niet meer uit. Prinsesje Zasha wou dus gewoon in een mandje liggen.
 
Mijn motto is altijd,'luister naar je hond'. Altijd krijg ik dan de reactie'mijn hond moet naar mij luisteren'. Maar Zasha bewijst maar weer wat ik bedoel. Ze is nu de hele nacht wel te horen, maar dat is dan het snurken.
 
Ik vond het heel grappig om het verhaal te lezen van de verwende varkentjes. Fabienne ze onthouden hoor. Hartelijke groet aan iedereen, Gerrie en de ACE honden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten