maandag 7 november 2011

Aankomst Gianni en Pacho

Gianni (Quino) en Pacho (Urco) eindelijk thuis!
Zaterdagavond 5 november was het dan eindelijk zover,  Gianni (Quino) en Pacho (Urco) kwamen aan op Schiphol. Het duurde even voordat ze de aankomsthal  binnen werden gereden, maar daarna konden we ze al vrij snel uit de kooien halen. Wat een ervaring was dat. Weken kijk je uit naar je hond en dan is het moment daar dat je ze kunt aaien en knuffelen. Nadat het papierwerk was afgewikkeld en iedereen afscheid had genomen van elkaar liepen we met de honden naar de auto. Het viel ons meteen op dat ze heel rustig waren en het de gewoonste zaak van de wereld vonden dat ze met ons mee gingen.  Ze sprongen zo achter in de wagen! Toen we thuis kwamen nog even een plas en toen naar bed. Gianni was duidelijk niet gewend aan katten, dus mijn man Henry heeft met zijn zoon Steven beneden geslapen met Gianni en Pacho ging samen met onze teckel Ella met mij mee. Heerlijk, maar kort, geslapen. Pacho vond het geweldig om tegen mij aan in slaap te vallen.
Het gaat heel erg goed met ze en ze zijn superlief. Pacho is duidelijk moe van alle indrukken en slaapt veel. Hij moet waarschijnlijk ook nog bijkomen van de behandeling tegen hartworm die hij een paar weken terug gehad heeft. Gianni heeft vandaag voor het eerst met een van de katten ‘geneusd’, volgens mij vindt ie het gewoon een beetje eng. J
Wij kunnen iedereen een hond van ACE aanraden. Ze zijn echt superlief en ook ontzettend dankbaar! Dank ACE voor deze geweldige honden!

Denise, Henry, Steven en Daniel


Met vrijwilligster Erna wachten.......

Daar komen ze !!!

Het papierwerk moet ook gebeuren al ben je nog zo ongeduldig.

Tobinito Met Nieuw Baasje Daphne

Tinkel met zijn nieuwe baasjes

Eerste wandeling

eerste wandeling

Pacho in zijn favoriete houding


 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten