maandag 10 oktober 2011

SOS Buzz-spaans hondje in nood!!

DRINGEND GEZOCHT : THUIS VOOR BUZZ




Enkele maanden geleden kwam Buzz in opvang in België om het geluk en de veiligheid van een eigen gezin te vinden.  Vele hondjes vonden intussen hun plekje, maar Buzz wacht nog steeds op zijn eigen baasje …… Nochtans heeft Buzz heel veel kwaliteiten, en op zijn jeugdige leeftijd staat hij nog open om snel heel wat bij te leren!

Hij heeft in zijn opvanggezin al heel wat geleerd en ontpopt zich als een aanhankelijke en superlieve gezinshond. Binnen zijn gezin is iedereen zijn vriend, hij is heel voorzichtig met kinderen, speels met de andere gezinshonden, zelfs poezen hebben niets te vrezen.
Naar vreemden toe is hij wel  terughoudend, van sommige mannen zelfs bang,  maar eenmaal hij je vertrouwen gewonnen heeft is hij je vriend.

’s Nachts slaapt hij probleemloos in zijn bench.
Het alleen blijven in huis moet nog verder opgebouwd worden, nu lukt dat al voor een tweetal uurtjes.

Een tuin is de max voor Buzz want hij is heel graag buiten. Eenmaal in de tuinkomt de speelvogel in hem naar boven en staat hij altijd klaar om jou of zijn roedelgenoten te plezieren met een spelletje.
Eens terug in huis is hij rustig en absoluut geen blaffer.

Met de auto mee, terrasjes  doen en netjes onder je stoel blijven liggen, dat staat al allemaal in zijn werkboek!

Wandelen doet hij enorm graag maar hij is nog wat onzeker  in onbekende situaties, ook van bepaalde geluiden kan hij schrikken. Maar een baasje die graag wandelt en Buzz  veel verschillende plekjes laat ontdekken zal hier wel verandering in kunnen brengen.  Het is een jonge hond die nog veel kan bijleren.

Buzz is 9 maanden;  ongeveer 50 cm hoog (schofthoogte) en weegt rond de 15 kilo.
Wie maakt Buzz gelukkig??

Heb je zelf interesse om hem eens te ontmoeten, of ken je iemand die een hond zoekt met de kwaliteiten van Buzz, neem dan contact op met
adopties@ace-charity.org of via  0474 19 10 75.
Dank u

Namens het SHIN-team

Geen opmerkingen:

Een reactie posten