donderdag 6 oktober 2011

Hoe Sarah bij ons kwam.

Tijdens onze zoektocht naar een hondje voor in ons gezin kwamen wij op marktplaats Sarah tegen een kruising cockerspaniël van ACE. We vielen direct voor haar foto en het verhaaltje wat over haar geschreven was.  Nadat we meer informatie hadden gekregen en ons hadden verdiept in het adopteren van een hondje uit Spanje waren we verkocht. Sarah was het voor ons!
Na het huisbezoek ging het snel. Sarah kwam op dierendag aan op Schiphol. Een spannende dag. Onze dochter die op 7 oktober vijf wordt mocht een dagje vrij van school zodat ze mee kon naar het vliegveld. Sarah landde om 21.00 uur. Er kwamen nog vier andere hondjes met haar mee. Het wachten duurde lang voor onze dochter maar was voor ons allemaal de moeite waard.
Toen Sarah uit de bench kwam was ze de gelijk vrolijk en enthousiast. Ze is aan de riem keurig meegelopen naar de auto . In de auto is ze gaan liggen en pas weer overeind gekomen toen we thuis waren. Even een rondje en het huis verkennen en toen was het bedtijd voor ons allemaal. We hadden er rekening mee gehouden dat Sarah nog niet alleen in haar mandje op de gang voor de slaapkamer zou gaan liggen. Maar ze was voorbeeldig! Ze heeft heerlijk in haar mand liggen slapen en toen ik om 3.00 uur even bij haar ging kijken was ze erg blij maar bleef in haar mandje liggen.
De volgende dag heeft ze kennis gemaakt met ons zoontje van twee die een hond erg spannend vindt. Ook dit ging prima. Ze is erg lief en makkelijk naar de kinderen en knuffelt  graag. Sarah is nog wat onrustig als je opstaat en even naar de keuken loopt. Ze gaat dan gelijk mee en houdt je in de gaten. Dit gaat nu na twee dagen zelfs al wat beter.
Vandaag even naar de dierenarts geweest om kennis te maken en even een check. Alles was prima. Ze vonden Sarah een mooi en gezond hondje.
We weten het eigenlijk zeker…. Sarah is voor ons een lot uit de loterij!!!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten