dinsdag 10 mei 2011

Help Hond gestolen

Hedenavond is Fleka, chipnummer 941000011960720, gestolen en verblijft waarschijnlijk in de omgeving Amsterdam IJburg. Mocht iemand haar signaleren graag contact met ACE opnemen, de politie is inmiddels op de hoogte gebracht d.m.v. aangifte

8 opmerkingen:

  1. Hallo iedereen, dit hondje werd helemaal niet gestolen, maar rechtmatig aan een Nederlands echtpaar overhandigd door het Belgische opvanggezin, waar het voor SHIN verbleef sinds zijn aankomst in België !!!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Als u dit bericht niet onverwijld van de site verwijderd onderneem ik juridische stappen tegen u, advocaat is inmiddels ingeschakeld. Hondje is LEGAAL bij ons in huis en maakt het uitstekend. Jammer dat ACE een paar zaken is ontgaan. U kunt uw energie beter in die arme hondjes steken. De honden kunnen waarschijnlijk beter communiceren (lees: luisteren) dan uw Nederlandse medewerkers. Intussen is het hondje warm in ons gezin opgenomen. Hans Rietdijk

    BeantwoordenVerwijderen
  3. mensen allemaal, asjeblief, Fleka heeft een gelukkige thuis gevonden! Honderden honden zitten in de Refugio te popelen op een gouden mandje, en daarbuiten ettelijke tienduizenden sukkelaars in andere asielen!
    Mick

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Rineke van der Waal laat me niet lachen om deze onzin, je zou beter kleur bekennen, dat zal de hondjes en de organisatie meer ten goede komen.
    Hondje zit helemaal op haar plek, je zou willen dat al de hondjes zo'n huis zouden krijgen.
    Hou op!

    Fan van de hond

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Beste allemaal

    Er worden nog steeds geen hondjes geplaatst bij gezinnen die geen hondje hebben gereserveerd, geen huisbezoek hebben gehad, geen Nederlands contract hebben en geen betaling aan Ace hebben gedaan. Voor Fleka heeft een ander gezin een huisebzoek gehad, een contract ondertekend en een betaling gedaan Daarom wordt er van diefstal gesproken hiervan is inmiddels al aangifte gedaan. Het moet niet gekker worden dat opvanggezinnen hondjes zomaar weggeven zonder dat er aan de ACE regels op welke wijze dan ook is voldaan. Fleka zal hoe dan ook weggehaald worden bij de mensen waar ze nu op illegale wijze is gekomen en overgedragen worden aan de rechtmatige adoptanten, desnoods met politiebegeleiding. Wanneer Ace het gedrag tollereerd dat opvanggezinnen hondjes verkopen aan mensen die daar niet voor in aanmerking komen, geen hondje gereserveerd hebben en geen huisebzoek hebben gehad, dan houdt dat in dat elk hondje bij ACE vogelvrij is verklaard en dat is onacceptabel. Daarom is tegen beide aangifte bij de politie gedaan.

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Heer Riedijk

    U bent waarschijnlijk vergeten dat u tegen de aanschaf van een hondje in uw gezin was en dat daarom Fleka niet voor uw gezin is gereserveerd en een advocaat zult u idd nodig hebben

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Anonieme berichten worden onmiddelijk verwijderd.

    Ace kiest ervoor alleen daar hondjes te plaatsen waar een gezin is goedgekeurd en een huisbezoek heeft plaatsgevonden een beleid waar ik volledig achter kan staan.

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Deze reactie is verwijderd door een blogbeheerder.

    BeantwoordenVerwijderen