maandag 23 mei 2011

Aan iedereen die geschokt hebben aangehoord wat er gebeurd is in Spanje.

In spanning wacht ik af wanneer ik iets hoor of zie over ons geadopteerde hondje Damas. Ik kijk elke keer op de site en speur alle you tube filmpjes af op een glimp van haar , die straks deel uit gaat maken van ons gezin. Maar vanmiddag schrok ik, want in plaats van een hondertal vrolijke aandoenlijke honden te zien, zag ik de ellende van moeder natuur, die geen rekening heeft gehouden met het feit dat het asiel niet gebouwd is op zulke natuurrammpen. Even was ik machteloos en even wist ik niet wat ik er mee aan moest. Maar omdat dat niet in mijn aard ligt om toe te kijken en ik zag hoe Fabiënne en de vrijwilligers zich er doorheen slaan, heb ik meteen een donatie gedaan en heb bedacht wat ik toch kon doen naast de donatie. Ik wil mijn mede dierenvrienden op de hoogte stellen van deze verschrikkelijke gebeurtenis en hen stimuleren om mee te denken hoe we toch kunnen helpen op afstand naast de donaties om ook eens creatief uit de hoek te komen.
Ik heb een bericht op Hyves gestuurd en het "Zegt het voort thema"in gang gezet.
Ik wil aan iedereen vragen om het bespreekbaar te maken, om mensen hierop attent te maken, ideeën te verzinnen en actief mee te helpen.
Een hond heeft geen keus waar het komt of wat het mee gaat maken, de mens heeft wel de keus om voor een hond de keuze te beïnvloeden. Laten wij het goede doen!
Ik kijk er naar uit dat Damas donderdag 26 mei 2011 aan komt. Ik had haar graag voor erger willen behoeden, maar zal mijn best doen om haar te laten zien dat het leven ook anders kan. Ik wil Fabiënne en alle vrijwilligers mijn dank betuigen voor wat zij doen voor deze hulpeloze wezentjes en bewonder hun kracht.
Blijf dus niet zitten maar doe iets! Moet je je voorstellen als iedereen die je kent een donatie overmaakt of spullen verzamelt voor de honden of kleding verzamelt voor de Second Hand Shop in Spanje, dat zou  toch een geweldige actie zijn! En dierenvrienden hebben tenslotte dierenvrienden, dus de boodschap komt aan op het juiste adres.
Groetjes, Joyce Holman, Julianadorp.  

Geen opmerkingen:

Een reactie posten